Info

img_2609

”Viestisi menee paremmin läpi mediassa, kun sen suunittelee toimittaja.”

Tekstikauppa.com on verkkopalvelu, joka tarjoaa laadukasta tekstiä yrityksille. 

 Tiedotteitamme on julkaistu yli 70 suomalaisessa mediassa aina Helsingin Sanomien kotimaan uutisia myöten. Meillä tiedotteen kirjoittaa aina konkaritoimittaja, joka tuntee suomalaisen median logiikan. Siksi ylitämme uutiskynnyksen lähes poikkeuksetta. Lisäksi tuotamme sisältöä yritysten verkkosivuille, Wikipediaan ja asiakaslehtiin, kuten esimerkiksi Suomen parhaaksi asiakaslehdeksi valittuun Raymondiin.

”Tiedotteen kirjoittaminen on siis taitolaji, jonka näkyvyys riippuu monesta asiasta. Meiltä saat kaupan päälle ohjeet ja viime hetken vinkit.”

Kun lähetät tarjouspyynnön, saat paluupostia työpäivän kuluessa. Jos mahdollista, saat pakettihinnan ja aikataulun heti. Tekstikauppa.com lanseerattiin vuonna 2015. Samassa hötäkässä Kauppalehti kerkesi ensimmäisenä uutisoimaan koko konseptin. Ja sehän löytyy tästä.

”Yhteistyötä on tehty mm. WSOY:n, Unibetin, Cross Wrapin, Lainaston, R-Collectionin ja yrityshautomo Creven kanssa. Suurista nimistä pienempiin.

Vaikka viestintäkanavia on kymmenittäin, kaikkein tärkein asia on laadukas sisältö. Vain sillä voi erottua. Me löydämme liiketoiminnastasi viestinnän kannalta olennaiset asiat ja löydämme oikeat kanavat. Takuutyönä.

pyyda_tarjous
Halvin tiedotejakelu, tiedotepohja, tiedotteen kirjoittaminen, copywriter, tiedotemalli, tiedotepalvelu, tiedotteen jakelu, kokemuksia, halpa, halvin mainostoimisto, mistä löydän kirjoittajan, tekstintekiän, copywriterin, tiedote rakenne, tiedote tutkimuksesta, tiedote vai tiedote, esimerkki, freelance-toimittaja, viestintäkonsultti, lehistötiedote, te, sisäinen tiedote, tiedotus, tiedotuspalvelu, englanniksi, yrityksen sisäinen