Hyvä tiedote = tehokas mainos

Paras ja edullisin tapa saada oma markkinointiviesti perille on kirjoittaa erinomaisia tiedotteita tai mielipidekirjoituksia. Median murros takaa osaltaan sen, että toimituksissa on entistä vähemmän aikaa tehdä yhtä juttua. Perustellut tiedot ja näkemykset käyvät hyvin kaupaksi muillakin toimialoilla, varsinkin kun niitä jakaa maksutta. Tästä esimerkkinä vaikkapa Terveystalo, jonka asiantuntijat pääsevät huomattavan usein ääneen verkkomedioissa ja tulevat mainostaneeksi samalla yhtiön palveluita.

Kiinnostuitko?

pyyda_tarjous

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s